Yrityksemme on osallistunut Lapin elokuvakomission järjestämään Film Friendly -valmennukseen syksyllä 2012. Tunnemme elokuva-alan perustarpeet ja olemme sitoutuneet palvelemaan tuotantoryhmiä joustavasti, tehokkaasti ja luotettavasti. Lapin elokuvakomissio: http://www.filmlapland.fi 

KETÄ OLEMME

Olemme valjakkosafariyrittäjiä Etelä-Suomesta. Kotipaikkamme sijaitsee Heinolassa, aivan Vierumäen Urheiluopiston välittömässä läheisyydessä. Teemme valjakkosafaritöitä  Etelä-Suomessa sekä alihankintana Pohjois-Suomessa paikallisille yrittäjille.

TILAT JA MAA-ALUEET

Omistamme 35 hehtaarin suuruisen maa-alueen, mistä löytyy hienot kalliomaisemat ja suolampi. Maa-alue sijaitsee noin 30km päässä Heinolan keskustasta. Alue saadaan järjestettyä helposti ja vaivattomasti tuotantojen käyttöön.   

Omistuksestamme löytyy myös asiakastiloiksi tarkoitettu navetta sekä kaksi pientä maatilaa Heinolassa. Maatilat ovat kooltaan kuuden ja kahden hehtaarin suuruisia. Molemmilta tiloilta löytyy sähköt.

KOIRAT TYÖ- JA HARRASTUSKAVEREINA

Olemme harrastaneet koiriemme kanssa useita eri lajeja ja kilpailleet ensimmäisen kerran vuonna -84.

Vuosia on kulunut ja rotuja on vaihtunut. Koirat ovat olleet työn lisäksi meille harrastus ja elämäntapa. Osa koiristamme on jo vanhoja, mutta ne viettävät eläkepäiviä ja ovat pentutarhoissa lapsenvahteina. Nuorten kanssa teemme töitä, ja koska itse harrastan myös valokuvaamista, koirani ovat joutuneet kameran eteen monia kertoja.

Olemme olleet mukana seuraavissa pitkissä elokuvissa: Farewell, Hanna ja The Mystery of the Snow Queen. Olemme olleet kuvauksissa eläintenkouluttaja Reijo Jääskeläisen  ja hänen eläintensä apuna. 

Eläimet

MUITA ROTUJA

30 vuoden harrastus on tuonut mukanaan koiraystäviä ympäri Suomea, joilla on eri rotuisia koiria ja kokemusta eläinten kanssa työskentelemisestä. Eri rotuja tarvittaessa, autamme löytämään tuotannoille sopivan vaihtoehdon. 

Meillä on lain vaatima kuljetuskalusto eläimillemme sekä asianmukainen kuljetuslupa, joten voimme liikkua eläintemme kanssa lähes minne vain.  

MUUTA

Omistamme myös Sisu cv 45:n (Proto, muutettu hinausautoksi, kipillinen liukulava), vuoden -69 Ford Caprin ja pakettiautoja 2 kpl,  jotka saadaan järjestettyä vaivattomasti tuotantojen käyttöön.

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Täällä Etelä-Suomessa teemme yhteistyötä Lehmonkärjen kanssa. Lehmonkärjellä on tarjottavana luksus luokan majoituspalveluja upeissa maisemissa.
Toivottavasti kuulemme Sinusta pian!

Koirakikka
Tuomo Talvinen ja Kirsi Översti
Suurijärventie 77
18600 Myllyoja

p. 0405857431 / Tuomo
p. 0404153952 / Kirsi

koirakikka@gmail.com  www.koirakikka.fi

Tuomo Talvinen

Kirsi Översti